Ποιοι Είμαστε

Γιατί Εμάς

  • Δεν είμαστε οι μοναδικοί με βαθιά γνώση του αντικειμένου μας.
  • Δεν είμαστε οι μόνοι που δημιουργούμε όμορφο design.
  • Δεν θα ισχυριστούμε καν ότι μόνο εμείς προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις προς τους πελάτες μας.

Αλλά έχουμε πολλούς λόγους που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

Μιλάμε Κοινή Γλώσσα

Θα επικοινωνήσουμε στη κοινή μας γλώσσα που καταλαβαίνουμε όλοι. Χωρίς εξειδικευμένη ορολογία, χωρίς άγνωστες λέξεις, ώστε να υπάρχει πλήρης κατανόηση όλων των σταδίων του έργου που θα αναλάβουμε.

Σκεφτόμαστε Σαν Πελάτες

Έχοντας βρεθεί και στη δική σας θέση, γνωρίζουμε πολύ καλά τόσο τις ανάγκες που έχετε όσο και τη δυσκολία να βρείτε εταιρία να ανταποκριθεί σε αυτές. Υπάρχουμε, για να καλύψουμε ακριβώς αυτό το κενό!

Άμεση Υποστήριξη

Γνωρίζουμε ότι απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες που είναι εξειδικευμένοι στο δικό τους αντικείμενο, αλλά όχι στο χώρο της ιστοσελίδας ή του e-shop. Πέρα από τη βασική εκπαίδευση που προσφέρουμε στο χειρισμό της σελίδας, είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Γνωρίζουμε πολύ καλά να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες κ΄ e-shop, επειδή ακριβώς γνωρίζουμε πως πρέπει να διαφημίζονται – και αντίστροφα. Κάθε βήμα του έργου που αναλαμβάνουμε είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα τα βήματα που θα χρειαστεί να διανύσετε στο μέλλον.

Πλήρης Διαφάνεια Κόστους

Πληρώνετε εμάς μόνο για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Για τα οποιαδήποτε έξοδα ή επιπλέον κόστη προς άλλες εταιρίες (πχ προς google, facebook κτλ) έχετε τον απόλυτο έλεγχο εσείς.

Προτείνουμε το Καλύτερο για Εσάς

Δεν θα σας προτείνουμε το φθηνότερο για να γίνουμε πιο ελκυστικοί. Αξιολογούμε ξεχωριστά τις ανάγκες του κάθε πελάτη και προτείνουμε το καλύτερο δυνατό για την επιχείρησή του, στη καλύτερη δυνατή τιμή!

Λίγα Λόγια για Εμάς

Η Fidem είναι εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου με μοναδικό αντικείμενο το σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) και τη διαφήμιση – προώθησή τους στο internet.

Παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιστοσελίδας και της διαφήμισης. Εξελίσσουμε συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας και όντας πιστοποιημένοι συνεργάτες της Google, γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε ιστοσελίδες που να μπορούν να επιτελούν το κύριο έργο τους: να αποφέρουν κέρδη στην επιχείρηση που προβάλλουν.

HTML/CSS
100%
Bootstrap
95%
Design
93%
SEO
88%
Photoshop
81%
Wordpress
97%
WooComerce
93%
Prestashop
89%
Google Ads
92%
Social Media Marketing
85%