Θοδωρής Νίτσας – Υπεργολάβος Οικοδομών

Back to Blog

Θοδωρής Νίτσας – Υπεργολάβος Οικοδομών

Για εταιρίες επαγγελματικών κλάδων που έχουν πληγεί από τη κρίση, αλλά παρ΄ όλα αυτά καταφέρνουν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά να μεγαλώσουν και να επεκταθούν μέσα σε αυτή έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν. Και όσο κι αν θεωρητικά το γνωρίζουμε, κάθε φορά μας εκπλήσσει η επανάληψη του ίδιου μοτίβου ως ένα μικρό μέρος της περιβόητης “συνταγής της επιτυχίας”: ανανέωση, εξέλιξη, προσαρμογή στις αλλαγές κι εκμετάλλευση νέων ευκαιριών που προκύπτουν από τις εκάστοτε συγκυρίες. 

Γνωριστήκαμε με τον επικεφαλής της ομώνυμης εταιρίας “Θοδωρής Νίτσας”. Γνωρίσαμε το εύρος των υπηρεσιών που αναλαμβάνει η εταιρία του κι εντυπωσιαστήκαμε με την ικανότητα να μπορεί να αντιλαμβάνεται το θεωρητικά “προφανές”: ότι ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσει η κερδοφορία μιας επιχείρησης είναι να μην επαναπαύεται στην εύρυθμη λειτουργία της, αλλά να συνεχίσει να βρίσκεται συνεχώς στη πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Τόσο σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ίδιου του αντικείμενού της, όσο και στο τρόπο προώθησης και καθιέρωσης της ίδιας της της εικόνας.

Η ιστοσελίδα nitsas-oikodomes.gr

Μας ανατέθηκε η κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας της εταιρίας “Θεοδωρής Νίτσας – υπεργολάβος οικοδομών”, της nitsas-oikodomes.gr. Το WordPress θέμα στο οποίο θα βασιζόμασταν επιλέχθηκε από την ίδια την εταιρία, αλλά οι ανάγκες ήταν τέτοιες που η σελίδα μόνο κατ΄ ελάχιστο βασίστηκε στο έτοιμο θέμα WeBuild, με ένα μεγάλο μέρος του σχεδιασμού της να γίνεται σε λευκό χαρτί. Κατά τα γνωστά, ο σχεδιασμός έπρεπε να λάβει υπ΄ όψιν του

  • το ίδιο το designe της σελίδας,
  • τη προσαρμογή της εμφάνισής της στις κινητές συσκευές και γενικότερα σε όλους τους τύπους οθονών,
  • τη λειτουργικότητα της κάθε υποσελίδας της που θα κάνει εύκολη τη περιήγησή της από το χρήστη,
  • τη δημιουργία του περιεχομένου της ιστοσελίδας και φυσικά
  • το SEO της ιστοσελίδας.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας

nitsas-oikodomes.gr
Κάντε κλικ στην εικόνα κι επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nitsas-oikodomes.gr

Ο σχεδιασμός και το χτίσιμο της σελίδας nitsas-oikodomes.gr έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα που έχουν περιγραφεί στο παρελθόν και αφορούν τα στάδια για τη σωστή κατασκευή ιστοσελίδας. Η περίληψη όλης της σελίδας έγινε στην Αρχική Σελίδα, με τις απαραίτητες εναλλαγές κειμένου και εικόνας, και των συνδέσμων που οδηγούν σε όποιες επιπλέον πληροφορίες αναζητήσει ο επισκέπτης στο εσωτερικό του site. Τα κείμενα πήραν τη θέση τους σε όσον αφορά το “που” θα τοποθετηθούν, και παράλληλα είχε ξεκινήσει η προεργασία σε ότι αφορά το “τι” θα περιέχουν.

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που θα φιλοξενηθεί θα δημιουργείτο από εμάς. Οι κανόνες για τη δημιουργία περιεχομένου ήταν προδιαγεγραμμένοι, οι λέξεις κλειδιά που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν και να τοποθετούν τόσο ως τίτλοι όσο και ως μέρη του κειμένου ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό SEO για την ιστοσελίδα είχαν ήδη συζητηθεί με τον ιδιοκτήτη της, αλλά η δημιουργία του ίδιου του κειμένου προϋπόθετε καλή γνώση του αντικειμένου, και φυσικά πολύ – πολύ μελέτη πάνω σε αυτό. Η απαιτούμενη έρευνα και μελέτη έγινε, τα κείμενα δημιουργήθηκαν, πήραν τις τελικές εγκρίσεις ή και όποιες διορθώσεις από τον ιδιοκτήτη του site και τοποθετήθηκαν στη προσχεδιασμένη θέση τους.

Και η σελίδα ήταν έτοιμη για τα τελευταία στάδια της ολοκλήρωσής της:

  • τον έλεγχο του designe της για τις μικρότερες συσκευές,
  • τη δημιουργία του επαγγελματικού mail της εταιρίας κι ενσωμάτωσή του σε όλες τις φόρμες επικοινωνίας του site,
  • τον έλεγχο και μετέπειτα βελτιστοποίηση της ταχύτητάς του,
  • τη σύνδεσή της με τα google analytics και τον έλεγχό της από το search console της google,
  • τη δημιουργία των χαρακτηριστικών εικόνων και περιγραφών που θα εμφανίζονται κατά το διαμερισμό της σελίδας στα social media, καθώς και όλων της των υποσελίδων,

και η σελίδα είναι έτοιμη για να προβάλει την επιχείρηση σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από εκείνο στο οποίο ήταν γνωστή ως τώρα: στο κοινό των εκατομμυρίων ανθρώπων που περιηγούνται στο διαδίκτυο κι αναζητούν υπηρεσίες σαν κι αυτή που προσφέρει.

Καλή διαδρομή να έχει, και καλά κέρδη!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Blog