Θεόδωρος Νίτσας –
Υπεργολάβος Οικοδομών

Ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης κατασκευαστικής εταιρίας

Ταυτότητα:
Εταιρική ιστοσελίδα προβολής Εταιρίας Οικοδομικών Εργασιών και παρουσίασης των Έργων της

Εργασία: Ανακατασκευή – Βελτίωση υπάρχουσας ιστοσελίδας

Θέμα: Astra

Builder: Gundeberg

Ιδιοκτήτης: Θεόδωρος Νίτσας

Θεόδωρος Νίτσας – Υπεργολάβος Οικοδομών

Η εταιρία “Θεόδωρος Νίτσας” έχει επενδύσει επιτυχώς  στο διαδίκτυο για την διεύρυνση του πελατολόγιού της. Μετά από χρόνια επιτυχημένης παρουσίας σε αυτό, κρίθηκε πως ήρθε η ώρα για τη βελτίωση – ανανέωση του ιστότοπού της.

Βελτίωση ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα έως τώρα ήταν βασισμένη σε ένα θέμα που έχει πάψει να υποστηρίζεται από τους δημιουργούς της. Τα δε κείμενα που περιείχε ακολουθούσαν παρωχημένους κανόνες, ενώ ένας μεγάλος όγκος νέου υλικού έπρεπε να ενσωματωθεί σε αυτή.

Η ανάγκη για τη βελτίωση της ιστοσελίδας ήταν πλέον επιτακτική.

Νέο θέμα – νέος σχεδιασμός

Η “επιστροφή στην απλότητα” αποτελεί την αγαπημένη μας φιλοσοφία σχεδιασμού, έτσι ως θέμα επιλέχθηκε το αγαπημένο μας Astra ενώ ως builder ο απλούστατος και πανάλαφρος Gundemberg. Κατ΄ απαίτηση του πελάτη ο σχεδιασμός και η τοποθέτηση κειμένων παραπέμπουν σε retro style αρχών της προηγούμενης δεκαετίας. Τα δε κείμενα επιλέχθηκαν τελικά από το πελάτη με σκοπό όχι να ακολουθούν τους σύγχρονους κανόνες του SEO αλλά να περιγράφουν πλήρως τη φιλοσοφία της επιχείρησης.

Ένας απλός σχεδιασμός δίνει πάντα θεαματικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τη ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας. Οι εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν βελτιστοποιήθηκαν στο μέγιστο και με τη προσθήκη των απαραιτήτων προγραμμάτων, ο χρόνος πλήρους φόρτωσης του site ανέρχεται στο εκπληκτικό 1.1 δευτερόλεπτο!

(μέτρηση: gtmetrix, test url: Λονδίνο)