Διαφήμιση στο Ίντερνετ

digital marketing

Ολοκληρωμένη διαφημιστική προώθηση σε όλο το φάσμα του διαδικτύου

Κάντε στην επιχείρησή σας αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά. Και αφήστε την εξειδικευμένη μας ομάδα να αναλάβει αυτό που μπορεί να κάνει καλύτερα για εσάς.

διαφήμιση στο ίντερνετ

Τι προσφέρουμε

Google Ads

Διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης ή στο δίκτυο συνεργατών της google

Social Media

Διαφημιστείτε στοχευμένα σε facebook, instagram και λοιπά social, μόνο στο κοινό που σας ενδιαφέρει

Email Marketing

Δημιουργήστε newsletter και αποστείλετε χρήσιμες πληροφορίες σε υπάρχοντες ή υποψήφιους πελάτες σας

Η διαφήμιση στο internet ενός website

Στη Fidem θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διαφημιστική προώθηση της επιχείρισής σας. Για κάθε δίκτυο που θα επιλέξετε θα αναλάβουμε

  • Το δημιουργικό κομμάτι. Την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας (αν είναι απαραίτητο), μέχρι τη δημιουργία εικαστικών ή βίντεο.
  • Το σχεδιασμό της στρατηγικής. Ανάλογα με το είδος των υπηρεσιών σας και του συνολικού προϋπολογισμού που θα διαθέσετε, θα σχεδιάσουμε και θα σας προτείνουμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις.
  • Τις τεχνικές υπηρεσίες. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα αναλάβουν το στήσιμο των εκστρατειών στα δίκτυα της Google, των Social ή του e-mail marketing.
  • Τη βέλτιστη απόδοση. Παρακολουθούμε συνεχώς τις εκστρατείες που αναλαμβάνουμε και βελτιστοποιούμε τα αποτελέσματά τους. Αυξάνουμε το εν δυνάμει πελατολόγιό σας και μειώνουμε το κόστος ανά πελάτη.

Έχετε απορίες;

Ρωτήστε μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλέστε μας και θα συζητήσουμε το κάθε σας ερώτημα. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.