Φιλοξενία – Συντήρηση Ιστοσελίδας

Φιλοξενία ιστοσελίδας ανάλογα με τις ανάγκες σας

Οι ανάγκες της επαγγελματικής ιστοσελίδας καθορίζονται από

 • τον “όγκο” της, το χώρο που καταλαμβάνει,
 • το επίπεδο ασφαλείας που επιθυμεί, και κυρίως από
 • την καθημερινή της “κίνηση”, δηλ. την επισκεψιμότητά της.

Ανάλογα τις ανάγκες σας θα σας προτείνουμε και το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας.

Στη περίπτωση νέας ιστοσελίδας της οποίας οι ανάγκες δεν έχουν αξιολογηθεί, ξεκινάμε πάντα με ένα οικονομικό share hosting που μας το προσφέρει μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες παροχής hosting της ελληνικής αγοράς. Και ανάλογα με τη κίνηση της σελίδας αξιολογούμε τις ανάγκες της και σας προτείνουμε μόνο τότε κάποιο αναβαθμισμένο πακέτο.

Η συντήρηση είναι συνώνυμο της ασφάλειας

Η κάθε ιστοσελίδα είναι ένα σύνολο λογισμικών, τα οποία για λόγους ασφαλείας αναβαθμίζονται συνεχώς από τους δημιουργούς τους. Με κάθε αναβάθμιση που ανακοινώνεται σε καθένα λογισμικό, πρέπει να γίνει παράλληλα αντίστοιχη ενημέρωση και στην ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδα που περιέχει μη ενημερωμένα πρόσθετα προγράμματα, αργά ή γρήγορα θα παραβιαστεί.

Μαζί με τη φιλοξενία της ιστοσελίδας, στη Fidem αναλαμβάνουμε και την άμεση και σωστή συντήρησή της. Ενημερώνουμε στο χρόνο που χρειάζεται το σύνολο του λογισμικού και με πρακτικά μηδαμινούς κενούς χρόνους (downtimes). Και σε κάθε περίπτωση, λύνουμε άμεσα τα πιθανά προβλήματα που μπορούν να προκύψουν μετά από πιθανή αστοχία αναβάθμισης που μπορεί να οφείλεται στους ίδιους τους δημιουργούς των προγραμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο για τη συντήρηση ιστοσελίδας: γιατί πρέπει να γίνεται άμεσα, και με προσοχή.

Για να μη τη χακάρουν αμέσως…

Το πρώτο και σημαντικότερο επίπεδο ασφάλειας σε μια ιστοσελίδα παρέχεται από την επιλογή του χώρου φιλοξενίας της. Εμείς, έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε με μια από τις πιο αξιόπιστες σε θέματα ασφάλειας εταιρίες παροχής hosting. Στις στάνταρ παροχές μας θα έχετε

 • δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
 • καθημερινή λήψη backup μέσω του χώρου φιλοξενίας
 • Anti-spam προστασία για τη μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων προς τη σελίδα σας.

Από εκεί κι έπειτα κι ανάλογα με το βαθμό ασφαλείας που επιθυμείτε, θα σας εγκαταστήσουμε επιπλέον πρόσθετα προγράμματα που θα θωρακίσουν σε ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο την ασφάλεια του site σας και θα παρέχουν προστασία από:

 • κακόβουλες, αυτοματοποιημένες επιθέσεις
 • προσπάθειες σύνδεσης στο πίνακα ελέγχου της σελίδας
 • πρώην συνεργάτες που διατηρούν ακόμη μερικό ή ολικό έλεγχο του site σας

κ.ά.

Δείτε περισσότερα στο άρθρο που αφορά την ασφάλεια ιστοσελίδας WordPress.

Η ταχύτητα είναι (σχεδόν) το παν!

Ένας από τους σημαντικότερους παράγονται που λαμβάνονται από τη Google για τη κατάταξη μιας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης είναι η ταχύτητά της. Μια σύγχρονη ιστοσελίδα είναι απαραίτητο να έχει γρήγορους χρόνους απόκρισης.

Κατά τη κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop, μετράμε τη ταχύτητά της σε κάθε στάδιο της κατασκευής. Ελέγχουμε και διορθώνουμε το οποιοδήποτε τμήμα την επιβραδύνει ώστε κάθε υποσελίδα να έχει τέλεια αποτελέσματα μέτρησης.

Η ίδια η Google δηλώνει ως ικανοποιητικό χρόνο πλήρους ανοίγματος μιας ιστοσελίδας τα 3 δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Εμείς, μπορούμε να υπερηφανευτούμε ότι οι custom κατασκευές μας έχουν χρόνο απόκρισης κάτω του ενός δευτερολέπτου.

Διαβάστε σχετικά με τη ταχύτητα μιας ιστοσελίδας στο αντίστοιχο άρθρο μας.

Εύκολη διαχείριση και δωρεάν εκπαίδευση

Το WordPress είναι ένα από τα ευκολότερα στη διαχείριση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Κάθε έργο μας κατά τη παράδοσή του συνοδεύεται με 60-λεπτη εκπαίδευση προς τον ιδιοκτήτη, όπου με αυτή θα μαθαίνει τα βασικά σημεία χρήσης της σελίδας του, όπως

 • να δημιουργεί και να ανεβάζει ένα άρθρο,
 • να φτιάχνει μια νέα σελίδα,
 • να ανεβάζει μια εικόνα ή να αλλάζει μια υπάρχουσα.

Οι παροχές που προσφέρουμε πέρα από τη παραπάνω βασική διαχείριση του site είναι:

 • Σεμινάριο WordPress. Στα μαθήματα αυτά ο ιδιοκτήτης θα μάθει ό,τι χρειάζεται για να διαχειρίζεται, ανανεώνει, δημιουργεί εξ΄ αρχής μια ιστοσελίδα, με τελικό σκοπό να έχει όχι μόνο τη πλήρη διαχείριση αλλά και το πλήρη έλεγχό της στα χέρια του: από το πίνακα ελέγχου του site μέχρι τη διαχείριση του χώρου φιλοξενίας.
 • Διαχείριση. Ο κάθε επαγγελματίας προτιμά να αφοσιώνεται σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα, και να αφήνει τα υπόλοιπα στους ειδικούς. Μπορούμε να αναλάβουμε τη πλήρη διαχείριση του site σας ακόμη και μετά το τέλος της κατασκευής του – τη δημιουργία ή/και ανέβασμα άρθρων, το ανέβασμα προϊόντων, τις πιθανές καθημερινές αλλαγές ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Είμαστε εδώ!

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας συνοδεύεται και από τη συντήρησή της.

Κάθε ιδιοκτήτης που έχει πρωτύτερη εμπειρία, γνωρίζει πως η κατασκευή ενός site δεν είναι μια στατική διαδικασία. Πολύ συχνά στο μέλλον, και ίσως πολύ σύντομα, θα απαιτηθεί το χέρι ενός ειδικού για διάφορες εργασίες που ίσως να μη μπορεί να τις φέρει εις πέρας ο ιδιοκτήτης – από την αλλαγή μιας διεύθυνσης, ενός χάρτη ή μιας εικόνας μέχρι τη προσθήκη νέου περιεχομένου ή και νέας λειτουργίας.

Αναθέτοντας τη κατασκευή του ιστότοπού σας σε εμάς, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως θα βρισκόμαστε εδώ οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας. Και το σημαντικότερο, με χρεώσεις που θα μπορείτε να τις χαρακτηρίσετε τουλάχιστον αξιοπρεπείς.

Ρωτήστε τους πελάτες μας!

Τι άλλο θα θέλατε να μας ρωτήσετε;

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία κι αν έχετε

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλέστε μας και θα συζητήσουμε το κάθε σας ερώτημα. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.